Actueel

 

Groepscursus “Sportend naar gezond gewicht”. Een programma van 10 weken waarin je een gezonde leefstijl ontwikkelt door de combinatie van gezonde voeding en sporten. Begeleiding door Japke van Leunen (gewichtsconsulent) en Rowan Zeevat (personal trainer) Ieders Plak. 

Het sterke aspect van een groep is dat men elkaar ondersteunt en motiveert. De aangeleerde gezonde leefstijl wordt moeiteloos voortgezet, dus ook nadat men het traject heeft afgerond kan het gewichtsverlies, indien gewenst, gewoon door gaan.

Tien weken lang zet een gemotiveerde groep deelnemers zich in door intensief sporten in combinatie met begeleiding naar een gezond eetpatroon om te komen tot gewichtsverlies en het verkrijgen van een fit en gestroomlijnd lichaam.

Prachtige resultaten worden er behaald! zowel op het gebied van gewichtsverlies, afname vetpercentage  en/of een fit en energiek gevoel.

Bedenk hierbij dat de deelnemers meer spierweefsel hebben ontwikkeld, spierweefsel weegt zwaarder dan vetweefsel, dubbele winst dus!

Naast een persoonlijk voedingsadvies, wekelijkse weeg- en meetsessies in groepsverband en het bespreken van diverse onderwerpen, zowel uit het boek als losse onderwerpen daarnaast, wordt met zich bewust van een gezonde eet- en leefstijl.

Wekelijks sport men in Ieders Plak minimaal twee keer maar liever nog minimaal drie keer per week waarvan één keer krachttraining en één keer cardiotraining. De gelegenheid wordt geboden om onbeperkt te sporten. Dus dagelijks trainen behoort ook tot de mogelijkheden!