Tarieven

Volwassenen

* Intake, anamnese en analyse voedingsdagboek inclusief 5x vervolgconsult: € 205,- 

* Intake, anamnese en analyse voedingsdagboek inclusief 8x vervolgconsult: 275,- 

* Korte cursus “Eetrust” 4 consulten inclusief e-book: € 109,95

Ook kunnen deze consulten wandelend, al of niet in combinatie met lichte oefeningen, gevolgd worden. Dit komt tijdens de intake ter sprake.

Naar aanleiding van de verkregen gegevens uit intake, anamnese en voedingsdagboek breng ik een persoonlijk voedingsadvies uit. Je ontvangt het boek “slank in 8 stappen” met de stappenkaarten, dit boek is de rode draad door het traject. Aangevuld met algemene informatie, aanbevolen dagelijkse hoeveelheden, een voorbeelddagmenu en suggesties voor ontbijt, lunch en tussendoor. Wekelijks ontvang je in je mailbox 2 recepten voor de warme maaltijd.
Een vervolgconsult (30 minuten) bestaat uit wegen, meten en begeleiding in de vorm van coaching en aanvullende adviezen.

* Los vervolgconsult (30 minuten) waaronder wegen, meten en begeleiding in de vorm van coaching en aanvullende adviezen: € 30,- 

* Eénmalig voedingsadvies, ook online mogelijk: € 95,-

* In groepsverband voedingsbegeleiding in combinatie met een traject begeleid sporten bij Fysiotherapie Terschelling: € 275,-. (momenteel geen groepsbegeleiding)

Kinderen

Individuele begeleiding traject van 8 consulten:

Kosten van het traject (inclusief materiaal) €260,-.

(Prijzen zijn inclusief btw)

Indien u aanvullend verzekerd bent, kunt u in veel gevallen een declaratie indienen bij uw ziektekostenverzekering. Klik hier voor meer informatie over vergoedingen van uw verzekeraar. Daarnaast raad ik aan de polisvoorwaarden van uw verzekeraar te raadplegen.

Ik ben aangesloten bij de BGN (Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland).

Klik hier voor de algemene voorwaarden.