Workshops

Naast mijn werk als gewichtsconsulent sta ik zelf graag in de keuken waar ik mijn passie voor koken kwijt kan.

Of het nou om de warme maaltijd gaat of om een lekker zoet of hartig hapje dat maakt niet uit. Wat voor mij wel belangrijk is, is dat het gerecht is samengesteld met zuivere ingrediënten en het iets bijdraagt aan een goede gezondheid.

Daarom draag ik mijn kennis graag over in de praktijk. Dit doe ik door het geven van workshops of kookdemonstraties.

Daarin zul je ervaren dat gezond ook heel erg lekker kan zijn!

Tijdens de workshops maak ik bij voorkeur gebruik van biologische producten en waar mogelijk streekgebonden. Hiermee lever je een bijdrage aan je eigen gezondheid, duurzaamheid en een beter milieu.

De eerstvolgende workshop heeft als thema “het bereiden van een koolhydraatbeperkt menu”. Een actueel onderwerp met het oog op gewichtsverlies maar zeker ook voor een gezond lichaam waar de zogenaamde suikerpieken en suikerdips een rol spelen in jouw dagelijks leven.

Daarom heb ik een heerlijk koolhydraatarm menu samengesteld wat eenvoudig te maken is en een fijne verzadiging geeft. Het menu wordt, nadat het bereid is, gezamenlijk genuttigd.

Het menu is als volgt samengesteld:

Selderijsalade met walnoten

Groentelasagne

Salade

Avocado/chocolade mousse

De prijs voor deze workshop:   € 49,50

 

Datum en plaats:               

* dinsdag 23 april 2019, keuken ‘Ieders Plak’ West 

* Tijd: 16.30 tot ca. 20.30 uur.

* Minimale deelname:  8 personen

Annuleringsvoorwaarde: Mocht op de dag van de workshop blijken dat je niet mee kunt doen dan mag je zelf voor plaatsvervanging zorgen. Lukt dit niet dan wordt de prijs voor de workshop in rekening gebracht.