Workshops

Naast mijn werk als gewichtsconsulent sta ik zelf graag in de keuken waar ik mijn passie voor koken kwijt kan.

Of het nou om de warme maaltijd gaat of om een lekker zoet of hartig hapje dat maakt niet uit. Wat voor mij wel belangrijk is, is dat het gerecht is samengesteld met zuivere ingrediënten en het iets bijdraagt aan een goede gezondheid.

Daarom draag ik mijn kennis graag over in de praktijk. Dit doe ik door het geven van workshops of kookdemonstraties.

Daarin zul je ervaren dat gezond ook heel erg lekker kan zijn!

Tijdens de workshops maak ik bij voorkeur gebruik van biologische producten en waar mogelijk streekgebonden. Hiermee lever je een bijdrage aan je eigen gezondheid, en zet je in op duurzaamheid en een beter milieu.

De eerstvolgende workshop vind plaats op donderdag 12 december 2019, en heeft als thema “Eet jezelf gezond”. We bereiden enkele eenvoudige gerechten voorafgaande aan een lezing door huisarts Esther Ronner over voeding en gezondheid/ziekte geïnspireerd door huisarts Tamara de Weijer.

Een deel van de gemaakte gerechten neem je mee naar huis en een deel wordt ter plaatse genuttigd.

Tamara de Weijer is huisarts en zet in op een gezonde voedings- en leefstijl ter preventie en genezing van (welvaarts) ziekte en aandoeningen.  

 

De prijs voor deze workshop: € 49,50

 

Datum en plaats:               

* donderdag 12 december 2019, keuken ‘Ieders Plak’ West 

* Aanvang workshop: 16.00 uur

* Minimale deelname:  8 personen

 * Opgeven telefonisch, via mail , whats app of messenger

 

Annuleringsvoorwaarde: Mocht op de dag van de workshop blijken dat je niet mee kunt doen dan mag je zelf voor plaatsvervanging zorgen. Lukt dit niet dan wordt de prijs voor de workshop in rekening gebracht.