Sportend naar Gezond Gewicht

Afsluiting vierde groep Sportend naar Gezond Gewicht november 2016:

Ook de vierde groep “Sportend naar Gezond Gewicht” is in november 2016 weer succesvol afgerond. Het sterke aspect van de groep is dat men elkaar ondersteunt en motiveert. De aangeleerde gezonde leefstijl wordt moeiteloos voortgezet, dus ook nadat men het traject heeft afgerond kan het gewichtsverlies, indien gewenst, gewoon door gaan.

Tien weken lang heeft een gemotiveerde groep deelnemers zich ingezet door intensief te sporten in combinatie met begeleiding naar een gezond eetpatroon te komen tot gewichtsverlies en het verkrijgen van een fit en gestroomlijnd lichaam.

Prachtige resultaten zijn er behaald! zowel op gebied van gewichtsverlies, afname vetpercentage en/of een fit en energiek gevoel.

Bedenk hierbij dat de deelnemers meer spierweefsel hebben ontwikkeld, spierweefsel weegt zwaarder dan vetweefsel, dubbele winst dus!

Naast een persoonlijk voedingsadvies, wekelijkse weeg- en meetsessies in groepsverband en het bespreken van diverse onderwerpen, zowel uit het boek als losse onderwerpen daarnaast, is men zich bewust geworden van een gezonde eet- en leeftstijl.

Wekelijks sport men in Ieders Plak minimaal twee tot drie keer per week waarvan één keer krachttraining en één keer cardiotraining. De gelegenheid wordt geboden om onbeperkt te sporten. Dus dagelijks trainen behoort ook tot de mogelijkheden!